Young smiling man with headphones sitting on an airplane during

Att resa är mångas dröm och det sparas, planeras och till slut bär det iväg, iväg på nya äventyr i miljöer där du inte har varit eller med nya vänner som du inte känner. Detta är något av det som fascinerar oss med resandet; att upptäcka och uppleva. Självklart finns det en baksida på medaljen och det är inte alltid så romantiskt att bila tio timmar på vägar man inte känner till eller sitta på ett plan över Atlanten som till och med blivit kraftigt försenat. Innan du reser är det bra att göra en liten konsekvensanalys av själva resandet och transporterna.

Oftast är de olika problemen väl värda besväret för den upplevelse de bidrar till men varför inte ta emot och fundera på de olika tips och produkter som kan hjälpa dig på resandets väg?

Smarta reseprodukter

Produkter i alla tänkbara färger och former säljs på nätet, i butiker och på flygplatsen. Det är inte alla du behöver och det är olika för vilken resa du planerar. Öronproppar; perfekt för att dämpa ljud i din närhet och ge dig en stunds lugn och ro. Öronproppar finns i olika storlek och i olika material.

Smart travel products

Prova dig fram innan resan genom att sova ett par nätter hemma med öronpropparna. Ett tips om du gillar den mjuka sorten är att du kan klippa i den för att anpassa dem ytterligare till dina örongångar. Har du behov av mörker när du sover är en ögonbindel av högsta prioritet. Den ska vara mjuk och omslutande för att ge din hjärna en möjlighet till avkoppling. En uppblåsbar nackkudde är bra på alla sätt och vis. Den tar lite plats och ger möjlighet till avslappning i sittande ställning.

För dina moderna resvanor

Res för din egen höga vinnings skull och inte med anledning att ständigt kunna koppla upp dig och visa omvärlden vad du gör och var du är. Men visst, någon sorts uppkoppling till omvärlden är kanske att föredra och då blir tillgången till ström av högsta prioritet. Produkterna du bör ta med dig är en universaladapter och extra batteri till telefonen, samt en skrivplatta.

Copyright-BlueSmart-Luggage

Välj en adapter med ett flertal olika kopplingar för att vara så flexibel som möjligt i de olika länderna du besöker. När det gäller ström rekommenderar vi kvalitet och säkerhetsmärkning på den produkt du väljer. Ett extra batteri för telefonen och skrivplatta bör vara effektivt och snabbladdande. Det ska få plats enkelt i din reseutrustning för att snabbt kunna plockas fram när du väl behöver det. Midjeväskan är perfekt att ha sin telefon i under resan; nära, lätt tillgänglig och bra att stänga.

Inredningstips

Ifall du är ute och reser mycket kan det vara till din fördel om du väljer saker till ditt hem som kanske inte har för mycket kvalitet i sig. Om du ändå inte kommer vara hemma då vill säga, annars finns ju risken att du hellre är hemma och myser i soffan istället för att åka iväg på äventyr. Kolla efter värdefulla saker på inredningsshoppen som samlar från massa olika butiker så kan du säkert hitta lite enkla fynd som du kan ha kvar hemma. Det går även att hitta produkter från butiker i olika delar av landet vilket inte är så dåligt.